Terör saldırılarına tepkiler

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci, beraberindeki partililer ile terör saldırılarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Terör saldırılarına tepkiler
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, "781 bin kilometre vatan toprağı 79 milyon Türkiye vatandaşının ortak yurdudur. Asla bölünmez ve parçalanamaz. Kırmızı, beyaz renklerden oluşan bayrak hepimizin ortak değeri ve bağımsızlık sembolüdür." dedi.

Özkeçeci, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve diğer partililerin yanı sıra vatandaşlar ile Gaziantep Ulu Cami'de cuma namazı kıldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Elazığ, Van ve Bitlis'te gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayan Özkeçeci, ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden hain saldırılar karşısında milletin gösterdiği dayanışma ve kararlılığın teröre karşı gösterilecek en anlamlı cevap olduğunu vurguladı. Özkeçeci, "Karanlık odakların taşeronları yurdumuzda bize hain tuzaklar kuruyorlar. İnşallah emellerine ulaşamayacaklar. Hiçbir zaman umdukları gibi olmayacak." diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ve terör örgütü PKK'nın aynı üst akıl tarafından yönetildiğinin anlaşıldığını belirten Özkeçeci, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da Gazi Meclisimizi bombalayan üniformalı teröristlerin yıllardır ortak vatanımızın her yanında, dün de Van, Elazığ ve Bitlis'te terör saldırısında bulunan eli kanlı teröristlerden hiçbir fark yoktur. Terör örgütünün isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanlığı değişmeyecektir. Her iki terör örgütü de vatanın bölünmez bütünlüğünü, istikbalini ve istiklalini hedef almaktadır. 781 bin kilometre vatan toprağı 79 milyon Türkiye vatandaşının ortak yurdudur. Asla bölünmez ve parçalanamaz. Kırmızı, beyaz renklerden oluşan bayrak hepimizin ortak değeri ve bağımsızlık sembolüdür."

"Bu ülkenin mayası esaret değil cesarettir"

Hiçbir terör örgütü ve çetenin Türkiye'yi bölemeyeceğini vurgulayan Özkeçeci, terör örgütlerinin bunu başaramayacağını, kardeşi kardeşe düşüremeyeceğini kaydetti.

Milletin hiçbir ferdinin ölümden korkmadığına işaret eden Özkeçeci, "Bu ülkenin mayası esaret değil cesarettir, bunu herkes bilmelidir. Millet olarak 15 Temmuz ruhu ve birliğiyle teröre karşı koymaya hazırız. Milletçe terörle mücadelemiz karalılıkla sürecektir. Buradan teröristlere sesleniyoruz, yolunuz çıkmaz yoldur. Türkiye hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmeyecektir.
Kahraman güvenlik güçlerimizin arkasındayız. Terörle mücadeleden bir an bile dönmeyeceğiz. Türkiye'nin geleceğini el birliğiyle aydınlatacağız. Terör örgütü PKK'ya, FETÖ'ye, DAEŞ'e ve onların taşeronluğunu yapanlara lanet olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar