Terör örgütü yandaşlarının yaktığı otobüsteki 1 kişi yaralandı

Okmeydanı'nda terör örgütü yandaşlarının yaktığı halk otobüsünde bulunan bir yolcu ayağından yaralandı. Örgüt yandaşlarının otobüsün içinde yolcular varken camlarını kırıp molotof bombası attıkları öğrenildi. Olay saat 21.30...

Google Haberlere Abone ol
Terör örgütü yandaşlarının yaktığı otobüsteki 1 kişi yaralandı

Okmeydanı'nda terör örgütü yandaşlarının yaktığı halk otobüsünde bulunan bir yolcu ayağından yaralandı. Örgüt yandaşlarının otobüsün içinde yolcular varken camlarını kırıp molotof bombası attıkları öğrenildi.

Olay saat 21.30 sıralarında Şarkkahvesi ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları, önünü kestikleri halk otobüsünün içinde yolcular varken molotof bombası attı. Yapılan saldırıda ayağından yaralanan bir kişinin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından gelen itfaiye ekipleri yanan otobüsü kısa sürede söndürdü. TEDAŞ ekipleri ise patlayan elektrik kablosunu çekerek olası tehlikeler için önlem aldı.

Otobüsün içinde bulunan bir vatandaş olayı şu şekilde aktardı: "15 kişi önümüzü kesti. Camları demir çubuklarla kırarak içeriye molotof attı. İçeride bir arkadaşın ayağı yandı. Hastaneye götürdüler ama sonra ne oldu bilmiyorum. Biz içerdeyken attılar. Kendimizi dışarıya zor attık. Kapılar açılıp dışarı çıkmasak biz de yanacaktık."

CİHAN

Yorumlar