Terör örgütü üyeleri şantiyedeki iş makinesini yaktı

Tunceli’de bir grup terör örgütü üyesi AK Parti Tunceli Belediye başkan adayı Erkan Eroğlu’na ait bir ekskavatörü yaktı.30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Tunceli Belediye Başkan adayı olan Erkan Eroğlu’na ait alçı taşı şantiyesi,...

Google Haberlere Abone ol
Terör örgütü üyeleri şantiyedeki iş makinesini yaktı

Tunceli’de bir grup terör örgütü üyesi AK Parti Tunceli Belediye başkan adayı Erkan Eroğlu’na ait bir ekskavatörü yaktı.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Tunceli Belediye Başkan adayı olan Erkan Eroğlu’na ait alçı taşı şantiyesi, gece geç saatlerde bir grup PKK’lının baskınına uğradı.Tunceli merkeze bağlı Uzuntarla köyünde bulunan şantiyeye gelen örgüt üyeleri, şantiyede bulunan bir ekskavatörü yakarak dağlık ve ormanlık alana kaçtı. Olayından ardından bölgede operasyon başlatılırken;Tunceli Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldı.

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde de önceki gün Dereova Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası inşaatına kum taşıyan bir kamyon PKK’lı grup tarafından durdurularak yakılmıştı. Araç sürücüsünü olay yerinde serbest bırakan PKK’lı grup, sürücüye ait bir adet cep telefonunu da gasp etmişti.

CİHAN

Yorumlar