Terör örgütü PKK, katyuşa füzelerini Türkiye'ye soktu

Mardin'de düzenlenen operasyonda öldürülen PKK yöneticisinin sığınağında katyuşa füzesi bulundu. Öte yandan, katyuşa füzeleri

Google Haberlere Abone ol
Terör örgütü PKK, katyuşa füzelerini Türkiye'ye soktu

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Suriye'de DEAŞ bahanesiyle PYD-YPG'ye verilen ağır silahları elde PKK, bunları yavaş yavaş Türkiye'ye sokmaya çalışıyor. Son olarak Mardin'de düzenlenen operasyonda örgütün sığınağında katyuşa füzeleri ele geçirildi. Ele geçirilen füzeler, terör örgütü PYD'ye ABD ve batılı ülkeler tarafından verilen ağır silahları bir kez daha gündeme getirdi. 

Mardin'in Viranşehir ilçesinde dün düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınaktan katyuşa füzeleri çıktı. Mardin Emniyeti ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla öldürülen Behzat kod adlı PKK'nın Mardin bölge sorumlusu Yaşar Uygur'un saklandığı sığınakta bulunan katyuşa füzeleri ve operasyon anının görüntüleri ortaya çıktı.

Öte yandan Cuma akşamı Viranşehir'de düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınakta Suriye'den getirdiği belirlenen çok sayıda patlayıcının yanı sıra yaşamsal malzemelerin de olduğu görüldü.

BAKAN SOYLU'DAN KUTLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladı. Telefonla Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı arayan Bakan Soylu'nun, telefonun hoparlörünün açılması ile operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladığı öğrenildi.

Yorumlar