Termeli esnaf ve vatandaş iftar sofrasında buluştu

Samsun Terme'de, iftar sofrası esnaf vatandaş kaynaşması için kuruldu. Esnaf ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programı esnaf ile vatandaşı bir araya getirdi.Terme'de faaliyet gösteren esnaflar, müşterileriyle bir...

Google Haberlere Abone ol
Termeli esnaf ve vatandaş iftar sofrasında buluştu

Samsun Terme'de, iftar sofrası esnaf vatandaş kaynaşması için kuruldu. Esnaf ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programı esnaf ile vatandaşı bir araya getirdi.

Terme'de faaliyet gösteren esnaflar, müşterileriyle bir araya gelerek iftar yaptı. Cumhuriyet Meydanı'na kurulan dev iftar sofraları renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği iftar programı, ilahi ve dinletiler eşliğinde başladı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Terme Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Barış Aktepe, “Bugün burada kurulan iftar sofrasında Termeli esnaflar olarak vatandaşlarımızla iç içe olduğumuzu göstermek istedik. Tüm esnaflarımızın katkısıyla kurulan bu dev iftar sofrası için esnaflarımıza ve davetimize katılan tüm Termelilere teşekkür ediyoruz. Terme de yaşayan herkesin bir esnafla ilişkisi vardır bizler de bu ilişkilere dikkat çekmek ve hayatın her yerinde bir olduğumuzu hatırlatmak için bu tür programları önemsiyoruz. Büyük olsun küçük olsun esnaflarımıza destek çıkmanızı ve hayatınızın her alanında onların yanında olmanızı istiyoruz.” diye konuştu.

Ezan okunmasıyla birlikte açılan oruçlar daha sonra yapılan dualarla son buldu.

CİHAN

Yorumlar