"TERMEK projesiyle engelli vatandaşlarımız yeniden hayat bulacak"

Saadet Partisi (SP) Terme Belediye başkan adayı Av. Ali Yüksel, Terme Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
"TERMEK projesiyle engelli vatandaşlarımız yeniden hayat bulacak"

Saadet Partisi (SP) Terme Belediye başkan adayı Av. Ali Yüksel, Terme Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Yüksel, engelli bireylerin sorunlarını dinleyip kendileri için yapacağı projelerinden bahsetti.

Samsun’un Terme ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden SP Terme Belediye başkan adayı Ali Yüksel, engelli bireylerle Terme Engelliler Derneği'nde bir araya geldi. Ziyarette projelerinden bahseden Yüksel, Terme Eğitim Merkezi Projesi'yle (TERMEK) özellikle engelli vatandaşların yeniden hayat bularak aldıkları eğitimlerle iş ve ekonomik özgürlüğe kavuşacaklarını söyledi. Başkan adayı Av. Ali Yüksel, “Termelinin artık bir dönem daha kaybetmeye tahammülü yok. Halkımızla paylaştığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Özellikle de toplumun her alanında kendilerini yalnız hisseden engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için tüm projelerimiz hazır. En çok şikayet edilen kaldırımları tekrar engelli bireylerin rahatça kullanabileceği bir şekle getireceğiz. Engelli hizmet aracı ve servis araçlarıyla ulaşım kolaylığı sağlanacak. Yapılan sosyal projelerle engelli vatandaşlarımız her alanda kendini kanıtlamış olacak. TERMEK projesiyle engelli bireyler bu eğitim kurslarında aldıkları eğitimlerle artık daha rahat iş imkanı bulabilecek. Eğitim merkezi bünyesinde açılacak ücretsiz sınava hazırlık kursları ve el beceri kurslarıyla kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Oluşturacağımız kent konseylerinde engellilere de söz hakkı vererek onların sorunlarına ve isteklerine çözüm bulmuş olacağız.” dedi.

Engellilerin sorularını cevaplandırın Yüksel, önemli gördüğü tespitleri de not alarak seçim için destek istedi. Terme Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Tombaş, kendisi ve arkadaşları adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Yüksel’e seçim çalışmalarında başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar