Terme Halk Eğitim'den yıl sonu sergisi

Samsun'un Terme ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013–2014 yıl sonu sergisini törenle açtı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Serginin açılışına; Terme Kaymakamı Fahri Meral, Samsun Halk Eğitim Merkezleri Sorumlu Şube...

Google Haberlere Abone ol
Terme Halk Eğitim'den yıl sonu sergisi

Samsun'un Terme ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013–2014 yıl sonu sergisini törenle açtı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışına; Terme Kaymakamı Fahri Meral, Samsun Halk Eğitim Merkezleri Sorumlu Şube Müdürü Ömer Okuyucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Aslan, Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semahat Türk, “ 2013- 2014 sezonun da ilçe genelinde yaptığımız toplam kurs sayısı 302. Bu eğitim sezonunda toplam 5 bin 692 kişi eğitim merkezine başvurarak eğitimlere katıldı. Bu kursiyerlerden 2 bin 461 kişi belge almaya hak kazanarak kursları başarıyla tamamladı. ” dedi.

Samsun Halk Eğitim Merkezleri Sorumlu Şube Müdürü Ömer Okuyucu da il geneli yapılan çalışmalardan bahsetti. Okuyucu, “Bu sergiler kursiyerlerimizin başarı ve gayretleridir. Onun için sergimizin açılışı bizlerin çalışmalarını ve emeklerini göstermektedir, kursiyerlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder yılsonu sergisinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Program da kursiyerlere sertifikaları verilirken, Suriye'den kaçarak Terme'ye gelen Maran Alanka isimli bayanda öğrendiği Türkçesiyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezinde yapılan sergi açılışından sonra sergi gezildi. Sergi deki eserler vatandaşların beğenisine sunulurken, protokol yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Program ikramla son buldu.

CİHAN

Yorumlar