Terme Belediye Başkanı Kul: Kapımız herkese açık olacak

30 Mart mahalli idareler seçimi sonucu Terme belediye başkanı seçilen Şenol Kul, mahallelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Terme Belediye Başkanı Kul: Kapımız herkese açık olacak

30 Mart mahalli idareler seçimi sonucu Terme belediye başkanı seçilen Şenol Kul, mahallelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Evci ve Kozluk mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Kul, vatandaşlara karanfil dağıttı. Başkan Kul’a, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Şenol Kul, ziyarette yaptığı konuşmada, seçimde vatandaşların verdiği desteğe teşekkür etti. Kul, "Rabbim nasip etti, sizlerin oyları ile bugün Terme Belediye Başkanlığı'nda sizlere hizmet etmek, şahsı Terme ilçemizi daha ilerilere taşıyacağız.” diyerek, bir kez daha tüm vatandaşlara ayrım yapmadan hizmet edeceklerinma nasip oldu. Seçim döneminde de söylediğimiz gibi kapımız herkese ardına kadar açık olacak. Bize oy versin vermesin tüm halkımız ile birliktein altını çizdi.

Seçim kampanyası döneminde de sorunlarla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Kul, "Seçim çalışmalarına başlarken, sizlerin sorunlarının tespitini yapmıştık ve çözüm noktasında da önerilerimizi de hazırladık. Bu konularda belediyemizin altyapı ve kurulma çalışmalarının bitmesinin hemen ardından en kısa sürede sorunları çözüme kavuşturup, mahallelerimizin tüm sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz. Ben bir kez daha bize bu seçimlerde destek veren vermeyen, sandıkta oy atan atmayan tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. Başkan Kul, teşekkür ziyaretlerine devam edecğini sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar