Terim için pencereye koştular

Memleketi Adana'da yoğun ilgiyle karşılanan Fatih Terim'e gösterilen sevgi gösterisi görülmeye değerdi.

Google Haberlere Abone ol
Terim için pencereye koştular

Adana'da ’Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı’ projesi kapsamında yapılan yürüyüşe, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Vatan Şaşmaz da katıldı.

BU MODEL TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK

Burada bir izahat oluşturan Sevil Atasoy, uluslararası hukuk dışı piyasalarda uyuşturucudan elde edilen gelirin Türkiye’nin yıllık bütçesinin bir buçuk katına denk geldiğini söyledi. Atasoy, şöyle konuştu:

"Böylesine kocaman bir parayı daha da arttırabilmek için hukuk dışı piyasaları elinde bulunduran kaçakçılar, daha çok kişiyi bağımlı yapabilmek için uğraşıyorlar. Ve biz sırf sağlığımız değil canımız pahasına bu maddeleri kullanarak onları her sene daha da varlıklı ediyoruz. Bu işe bir ’dur’ demenin vakti geldi. Bu işe ’dur’ diyecek bulunan gene bizim gençlerimizdir. Türkiye için bu yürüyüş bir model olacak. Proje kapsamında 50 akil genç yetiştirilecek bulunan Yüreğir’de uyuşturucuyla mücadeleye gençler bilhassa destek verecek. Bu model Türkiye’den dünyanın geneline yayılacak.

TERİM’E BÜYÜK SEVGİ SELİ

 

 

Memleketi Adana’da sıkı ilgiyle karşılanan Fatih Terim, yürüyüşün başladığı Sular Kavşağı’ndan Atatürk Caddesi’ne ilerlerken çevredeki binalardaki hemşerilerinden alkışlar aldı. Dershanelerdeki öğrenciler pencerelere çıkıp ’İmparator’ diye bağırırken Terim’de el sallayarak selamladı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar