TEOG'da Toroslu 13 öğrenci 700 tam puan aldı

Antalya'da hizmet veren Toros Eğitim Kurumları'ndan 13 öğrenci 700 tam puan alarak Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincisi oldu.     2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilki yapılan TEOG sınavında...

Google Haberlere Abone ol
TEOG'da Toroslu 13 öğrenci 700 tam puan aldı

Antalya'da hizmet veren Toros Eğitim Kurumları'ndan 13 öğrenci 700 tam puan alarak Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincisi oldu.

    2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilki yapılan TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayan öğrencilerin isimleri şöyle: Meryem Kaya, Selin Tıraş, Musab Koç, Fatma Güven, Eda Altuğ, Mehmet Veysel Günaşan, Safa Arıkan, Muhammed Tayyip Karanfil, Ömer Aksakal, Halil Ötkün, Ceren Apalı,Yusuf Emre Öz ve Gülten Sühendan Biçer.

    Bu başarının tesadüf olmadığını belirten Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Bozkurt başarının sırlarını şöyle sıraladı: "Öncelikle öğretmenlerimizin donanımlı ve araştırmacı bir kişiliğe sahip olması. Kendisini devamlı yenilemesi, bilgi ve tecrübelerini artırmaları, bunları öğrencileriyle paylaşmaları elde edilen başarıda önemli bir etkendir. Ayrıca,öğrencilere uygulanan etütler, bire bir rehberlikler, öğrencilerin eksik olan yönlerinin danışman öğretmenlerince tespit edilip giderilmesi başarının bir diğer unsuru."

    Bilimsel platformlarda, kültür-sanat ve spor alanlarında Türkiye ve dünya çapında başarılar elde ettiklerini hatırlatan Bozkurt, "Özel Toros Eğitim Kurumları, ilk günden itibaren, kendine özgü eğitim sistemi ile çizdiği başarılı grafiği korurken gelişerek yeni başarılara imza atmayı da sürdürüyor. Geleceğin bilim insanları ve liderlerini yetiştiren Toros Ailesi, eğitimin ülke ve topluma katkısına yürekten inanan kurucu, yönetici ve öğretmenleriyle büyümeye devam etmektedir." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar