TEOG’da Nevşehir birincileri Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri'nden çıktı

Bu yıl ilk defa 8. sınıflarda düzenlenen TEOG sınavlarında Nevşehir birincisi Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri öğrencisi oldu. Lara Koleji 2014 yılı TEOG sınavlarında 562,741 puan ortalamasıyla tüm okulları geride bırakarak Nevşehir birincisi...

Google Haberlere Abone ol
TEOG’da Nevşehir birincileri Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri'nden çıktı

Bu yıl ilk defa 8. sınıflarda düzenlenen TEOG sınavlarında Nevşehir birincisi Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri öğrencisi oldu. Lara Koleji 2014 yılı TEOG sınavlarında 562,741 puan ortalamasıyla tüm okulları geride bırakarak Nevşehir birincisi oldu. Bunun yanı sıra Nevşehir’de ilk 10’a giren 4 öğrencinin Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri öğrencileri olması dikkat çekti.

Özel Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri’nin ortaokul öğrencilerine yönelik yürütmüş olduğu sistemli eğitim modeli kapsamında eğitim gören Ülkü İkbal İlhan, 2 sınavda toplam 240 soruda 1 yanlış yaparak 498 puanla Nevşehir birincisi oldu. Bu sene ilk kez uygulanan ortak sınavlarda (TEOG) öğrenciler uzman öğretmen kadroları tarafından sınavlara hazırlandı ve başarılı oldu.

Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü yaptığı açıklamada, hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Geçmiş yıllardaki başarılarını bu yıl yapılan TEOG sınavlarında da gösterdiklerini kaydeden Ulaş İnönü, “ Başarımızın tesadüf olmadığını bir kez daha ispatladık. Planlı ve düzenli çalışmanın sonucunda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin gayretleri ve ailelerimizin bizlere olan güvenleri ile bu başarıyı yakaladık. Bu başarıda dershane ve okul işbirliğinin çok önemli olduğunu ve dershanelerin sınavlara hazırlıkta okulların bütünleyicisi bir rol oynadıklarını bir kez daha gördük. Dereceye giren öğrencilerimizin tamamının Maltepe Dershanelerinde eğitim görüyor olması dershanelerin önemini gözler önüne serdi. Bu başarıda emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sınavda Nevşehir birincisi olan Ülkü İkbal İlhan, "Bu başarımda en büyük pay ailem, okulum ve dershaneme aittir. Planlı ve düzenli çalışmam için gerek Lara Koleji gerekse Maltepe Dershaneleri öğretmenleri her türlü fedakarlığı gösterdiler. Bir kere daha onlara teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Lara Koleji ve Maltepe Dershaneleri tarafından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninde öğrencilerin ve ailelerinin mutlulukları gözden kaçmadı.

CİHAN

Yorumlar