TEOG’da dereceye giren öğrenciler: Dershanemizin başarıda payı büyük

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Simav'da ilk 10’a giren öğrenciler dershanelerinin bu başarıda payının çok büyük olduğunu söyledi. TEOG Yerleştirme Puanına göre Körfez Dershanesi öğrencileri, Beyza Aykul Simav...

Google Haberlere Abone ol
TEOG’da dereceye giren öğrenciler: Dershanemizin başarıda payı büyük

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Simav'da ilk 10’a giren öğrenciler dershanelerinin bu başarıda payının çok büyük olduğunu söyledi. TEOG Yerleştirme Puanına göre Körfez Dershanesi öğrencileri, Beyza Aykul Simav birincisi, Halil Güner Simav ikincisi, Emin Yiğit Simav üçüncüsü oldu.

Sınav sisteminin ne kadar değişirse değişsin başarının adresinin değişmediğini belirten dershane müdürü Şerif Ece, “8 Temmuz günü açıklanan TEOG sonuçlarına göre ilçenin ilk 10 öğrencisi yerleştirme puanlarına göre dershanemizden. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. TEOG sisteminde ilk defa yapılacak tercihlerde öğrencilerin mağdur olmaması için her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere yardımcı olacağız. Bu yıl tercihler, 31 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihlerde Körfez Dershanemize devam eden veya etmeyen bütün öğrencilerimizin tercihlerinde yanında olacağız.” dedi.

Başarının sürekli ve istikrarlı çalışmayla fedakarlık yapması sonucu geldiğini söyleyen Simav dördüncüsü Ayşenur Bayır ise, “Dershanemiz olmasaydı bu başarıyı kolay elde edemezdik. Dershanemizin başarıda payı çok büyük. Bütün yıl boyunca bizi çalıştıran dershane ve okul öğretmenlerimin programlı çalışmalarıyla bu puanı aldım. Üzerimizde emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Simav Körfez Dershanesi rehberlik öğretmeni Habib Kahvecioğlu ise “İyi ve kaliteli bir lise için tercihler çok önemli. Öğrencilerimizin özellikle bizler ile tercihlerini yapmalarını istiyoruz. Simav’da TEOG sınavına giren bütün öğrencilerimizi dershanemize davet ediyoruz. Tercihler konusunda bütün öğrencilere yardımcı olacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar