TEOG sınavında Adıyaman'dan 4 Türkiye birincisi FEM’den

Adıyaman Özel FEM Dershaneleri öğrencilerinden Abdullah Yılmaz, Sevgi Nur Keleş, Zehra Doğan ve Ceren Derman, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına adlarını yazdırdı....

Google Haberlere Abone ol
TEOG sınavında Adıyaman'dan 4 Türkiye birincisi FEM’den

Adıyaman Özel FEM Dershaneleri öğrencilerinden Abdullah Yılmaz, Sevgi Nur Keleş, Zehra Doğan ve Ceren Derman, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına adlarını yazdırdı.

Ayrıca Fem Dershanelerinden 3 öğrenci TEOG 1 sınavında, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmuştu. Bu seferde TEOG 2 sınavında farklı öğrencilerle bu gururu yaşıyor. TEOG 2. sınavına 1 milyon 300 bin öğrencinin katıldığını belirten Fem Dershaneleri Genel Müdürü Reşat Türkmen, “Adıyaman’da Türkiye birinciliği sürpriz olmaktan artık çıktı. 4 öğrencimizin Türkiye birincisi olması, başarımızın tesadüf olmadığını, Anafen Dershanelerinin yeni sınav sistemine çok iyi adapte olduğunu göstermektedir.Öğrencilerimizin gayretlerine, öğretmenlerimizin fedakârlığı ve Anafen Dershanelerinin kalitesi eklenince bu güzel başarılar ortaya çıkmıştır. Bir yıl boyunca disiplinli bir şekilde ders çalışan öğrencilerimize; okullarına; onlara her alanda destek olan Anafen öğretmen ve idarecilerimize ayrıca çocuklarımızı yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ediyor um. Bu vesileyle çocuklarımıza ömür boyu başarılar diliyorum.” dedi. Konuşmalarından ardından şampiyonlara dershane yöneticileri tarafından çeyrek altın takılarak ödüllendirildiler.

CİHAN

Yorumlar