TEOG şampiyonu Anafen’den

Ünye Anafen Dersanesi. 8. Sınıf TEOG Sınavı sonuçlarına göre Merkez Ortaokulu ve Anafen Dershanesi öğrencisi Almira Aydın Türkiye birincisi oldu. 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan 8.sınıf TEOG sınavı sonuçları internet üzerinden öğrencilere...

Google Haberlere Abone ol
TEOG şampiyonu Anafen’den

Ünye Anafen Dersanesi. 8. Sınıf TEOG Sınavı sonuçlarına göre Merkez Ortaokulu ve Anafen Dershanesi öğrencisi Almira Aydın Türkiye birincisi oldu.

28-29 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan 8.sınıf TEOG sınavı sonuçları internet üzerinden öğrencilere duyuruldu. Tüm soruları doğru cevaplayan 8. Sınıf öğrencisi Almira, ailesine ve öğretmenlerine büyük mutluluk yaşattı. Sevincini tüm Fatsalılarla paylaşan Almira Aydın, sınavın kolay geçtiğini ifade ederek "1. sınavda 2 yanlışım çıkmıştı. Bu sınava daha düzenli ve planlı çalışarak ayrıca ailemin ve öğretmenlerimin de büyük desteği ile bu başarıyı elde ettim. Emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Öğrencilerin başarılarını değerlendiren Anafen Dershanesi Müdürü Yavuz Bektaş da 1. TEOG sınavına oranla öğrencilerinin başarılarının arttığını vurgulayarak, "Bu sınavda bir Türkiye Birincisi çıkartmamızın yanında, öğrencilerimizden İrem Nur Gülten, Büşra Caz, Enes Sefa Çetin, Hasan Hazar Biricik’in sadece 1 ‘er yanlışları var. Bu sonuçlarda gösteriyor ki sınavlar devam ettikçe dershaneye olan ihtiyacın da devam edeceği bariz bir şekilde ortadadır." şeklinde konuştu.

TERCİHLERE DİKKAT EDİLMELİ

Bu yılki sınav sonuçlarına göre tercihlerin büyük özenle yapılması gerektiğini belirten Yavuz Bektaş, "Öğrencilerimiz, 7 Temmuzda YEP (yerleştirme puanı) puanına göre bir üst okulu tercih yapabilecekler.31 Temmuz ile 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak tercihler mutlaka bir rehber eşliğinde yapılmalı. Bu sebeple bu tarihler arasında tercih yapacak bütün öğrenciler dershanemizdeki rehber öğretmenlerden yardım alabilirler." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar