TEOG şampiyonları Alanya Körfez Dershanesi'nden çıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Körfez Dershanesi öğrencisi Melda Çetinkaya Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye şampiyonu oldu.Körfez Dershanesi Müdürü Özkan Özbak, yaklaşık 1...

Google Haberlere Abone ol
TEOG şampiyonları Alanya Körfez Dershanesi'nden çıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Körfez Dershanesi öğrencisi Melda Çetinkaya Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye şampiyonu oldu.

Körfez Dershanesi Müdürü Özkan Özbak, yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrencinin katıldığı ve nisan ayında gerçekleştirilen TEOG sınavı sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Melda Çetinkaya isimli öğrencilerinin TEOG-1 ve TEOG-2'de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye Şampiyonu olduğunu söyleyen Özbak, "TEOG-2 sınavında öğrencilerimiz Melda Çetinkaya, Nur Çalış, Nidanur Sinanoğlu, Elif Erdem 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak Türkiye şampiyonu olmuşlardır. Bu öğrencilerimizden Melda Çetinkaya hem TEOG-1 hem de TEOG-2 de tüm soruları doğru cevaplamıştır. Ayrıca bu sınavda 9 öğrencimiz de 120 soruda 119 doğru yapmıştır." dedi.

Öğrencilerinin elde ettikleri başarı ile Alanya’nın gururu olduklarını dile getiren Özbak, "Bireysel başarıda birinci olan Körfez Dershanesi kitlesel başarıda da birinci oldu. Bir dönem sabırla çalışarak ortaya koydukları başarılardan dolayı öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bu başarıda şüphesiz disiplinli ve sistemli çalışmanın yanında öğrenci, öğretmen, aile diyalogunun payı çok büyüktür." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar