Temsili vali, trafik sorununa el attı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Eskişehir Valiliği makamına bu yıl Meserret İnal Ortaokulu 7.

Google Haberlere Abone ol
Temsili vali, trafik sorununa el attı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Eskişehir Valiliği makamına bu yıl Meserret İnal Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Duru Türköver oturdu. Valilik koltuğuna oturan Türköver, Eskişehir'in trafik sorununu otoparklar yaparak çözeceğini söyledi. Bunun özerine Vali Güngör Azim Tuna, telefonla Büyükşehir Belediye Başkanlığını Törköver'e bağlattırdı. Türköver, trafik sorunuyla ilgili yapacağı projeleri telefonun diğer ucundaki Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e iletti. Yılmaz Büyükerşen'in temsili valinin bu sözleri üzerine, "Vali ilk önce Eskişehir'deki trafik polislerini çalıştırmayı, iş yapmayı öğretsin." dediği öne sürüldü.

Eskişehir'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Ahmet Sezer Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Meserret İner Ortaokulu öğrencilerinin Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı ziyaretiyle başladı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Tuna, makamını bir çocuğa teslim etti. Eskişehir Valiliği makamına bu yıl Meserret İnal Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Duru Türköver oturdu. Valilik koltuğuna oturan Türköver, Eskişehir'in trafik sorununu otoparklar yaparak çözeceğini söyledi. Bunun özerine Güngör Azim Tuna, telefonla Büyükşehir Belediye Başkanlığını Temsili Vali Törköver'e bağlattırdı. Türköver, trafik sorunuyla ilgili yapacağı projeleri telefonun diğer ucundaki Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e iletti. Telefondan ses alamadığını belirten Türker telefonu kapattı. Yılmaz Büyükerşen'in temsili valinin bu sözleri üzerine, "Vali ilk önce Eskişehir'de ki trafik polislerini çalıştırmayı, iş yapmayı öğretsin." dediği öne sürüldü.

Valilik makamında mesajlarını dile getiren temsili vali ve yardımcılar Güngör Azim Tuna ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Tuna'nın çocuklara kitap hediye etti. Ziyaretin ardından Güngör Azim Tuna ve çocuklar birlikte Tören alanına geçti. Valilik alanında düzenlenen etkinlikte Şehit Yalçın Baykuş Anaokulu öğrencilerinin 'Dansın Sultanları' adlı gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Etkinliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi. CİHAN

Yorumlar