Temel Kotil: Bakalım neyin nesidir anlarız

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, bazı gazetelerde adının da yer alan ‘dinleme iddialarıyla’ ilgili, “Her şeyimiz şeffaf, üzüldüm tabiki, bakalım neyin nesidir anlarız.

Google Haberlere Abone ol
Temel Kotil: Bakalım neyin nesidir anlarız

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, bazı gazetelerde adının da yer alan ‘dinleme iddialarıyla’ ilgili, “Her şeyimiz şeffaf, üzüldüm tabiki, bakalım neyin nesidir anlarız.” dedi.

Bazı gazetelerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında siyasetçiler, bürokratlar, gazeteciler ve akademisyenlerden oluşan 7.000'in üzerinde kişinin telefonlarının dinlendiği iddia iddia edilmişti. Dinleme iddialarında adı geçen Temel Kotil, basın mensuplarına açıklama yaptı. Kotil, “Ben 10 yıldan beri genel müdürlük yapıyorum. Her şeyimiz şeffaf üzüldüm tabiki, bakalım neyin nesidir anlarız. Ben 10 yıldan beri buradayım.” diye konuştu.

“Size savcılıktan bir şey geldi mi?” sorusuna Kotil, “Herhangi bir şey gelmedi, bende gazetelerde gördüm. Hayırlısı, üzüldüm onu söyleyeyim.” karşılığını verdi.

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'in THY uçağında yaşadığı upgrade (Koltukta bir üst sınıfa yükseltmek) edilmemesi olayıyla ilgili bir soru üzerine ise Kotil, konuya basın açıklamasında yer verdiklerini söyledi.
CİHAN

Yorumlar