TEM'deki zincirleme kaza trafiği felç etti

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kazaya neden oldu. Ümraniye TEM Otoyolu'nda kaygan zemin nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 otomobil birbirine girdi. Kaza nedeniyle...

Google Haberlere Abone ol
TEM'deki zincirleme kaza trafiği felç etti

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kazaya neden oldu. Ümraniye TEM Otoyolu'nda kaygan zemin nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 otomobil birbirine girdi. Kaza nedeniyle 2 kişi de hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'de trafik bir süre kilitledi.

Kaza saat 08.20 sıralarında Ankara istikameti, Çakmak Köprüsü altında meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 9 araç birbirlerine çarptı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre sol şeritte meydana gelen kazada biri kadın 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre TEM otoyolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Kısa sürede gelen polis ekipleri kazaya karışan araçları emniyet şeridine çektirince otoyolda trafik normale döndü. Olay sırasında hasar gören otomobiller çekiciler yardımıyla kaldırıldı. Bu arada olayla ilgili bilgi veren sürücüler kaygan zeminin kazaya neden olduğunu söyledi. Bir sürücü, 'Sol şeritte seyir halindeydim. Birden öndeki araçlar durunca ben de arkadan çarptım. Ne olduğu tam olarak anlayamadım.' dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar