TEM'deki sıkışmalı kaza otoyolu kilitledi

Ümraniye TEM Otoyolu'nda kamyon, TIR ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada bir kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
TEM'deki sıkışmalı kaza otoyolu kilitledi

Ümraniye TEM Otoyolu'nda kamyon, TIR ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada bir kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Ankara istikameti, Ümraniye Kavşağı'nda meydana geldi. İddialara göre Ahmet Birol Tekin'in kullandığı 10 FF 500 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önündeki Yiğithan Çekin'in kullandığı 31 ASJ 80 plakalı TIR'a, o da önündeki bir yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Olay sırasında yolcu otobüsünde maddi hasar meydana geldi. Kaza sırasında kamyon sürücüsü Ahmet Birol Tekin, ise şoför mahalinde sıkıştı. Çevredeki sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri sürücü mahalinde mahsur kalan Tekin'i çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada kaza nedeniyle TEM otoyolunda trafik kilitlendi. Yolda uzun araç kuyrukları meydana gelince sürücüler zor anlar yaşadı. Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı. Görgü tanıkları, kamyonun aniden önündeki TIR'a çarptığını, zincirleme kazanın bu yüzden meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN

Yorumlar