Tem'de zincirleme kaza

Ümraniye'de TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, Sabiha Gökçen havalimanı yol ayrımında bir TIR, iki kamyon ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Tem'de zincirleme kaza
Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapanırken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. Yol yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.
Kaza sabah saat 06.00 sıralarında Ümraniye'de TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, Sabiha Gökçen Havalimanı yol ayrımında meydana geldi. Bir TIR, iki kamyon ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme kaza nedeniyle olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, kaza yapan kamyonette sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde trafik tamamen durdu. Kaza yapan araçların kaldırılma çalışmalarının ardından saat 07.00 sıralarında yol trafiğe yeniden açıldı. 

Yorumlar