Tem'de Yağ Yüzünden Trafik Çilesi

TEM Otoyolu'na dökülen yağ nedeniyle kayganlaşan yolda 2 araç kaza yaptı. Yol temizleme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapanırken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Google Haberlere Abone ol
Tem'de Yağ Yüzünden Trafik Çilesi

Kaza saat 05.00 sıralarında Tem Otoyolu Edirne istikameti Çamlıca Gişeleri'ne yaklaşık 300 metre uzaklıkta meydana geldi. İddiaya göre, Şahin Karaca idaresindeki 41 VK 120 plakalı kamyon bir araçtan dökülen yağ nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı. Aynı istikamette Adem Uçar yönetimindeki 34 TBT 26 plakalı taksi de kaygan haldeki yol nedeniyle bariyerlere çarptı. Her iki kazada ölen yada yaralanan olmazken, kaza yapan araçlarda maddi oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi. 
Trafik ekipleri yol temizleme çalışması nedeniyle TEM Otoyolu'nu trafiğe kapattı. Edirne istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Karayolları ile itfaiye ekipleri kayganlaşan yola kum döküp, su ile yıkadı. Bu sırada sürücüler araçlarından inerek yolun açılmasını bekledi. Bir sürücü, "Yaklaşık bir saattir bekliyoruz. Sanırım ilerde kaza olmuş o yüzden trafiği kapatmışlar" dedi. Temizleme çalışmalarının ardından trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Yorumlar