TEM'de kaza; kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

İstanbul - Ankara TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy kesiminde bir minibüsün park halindeki TIR'a çarpması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol bir süre trafiğe kapandı. Kaza, otoyolun Kurtköy park alanı yakınında Ankara yönünde...

Google Haberlere Abone ol
TEM'de kaza; kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

İstanbul - Ankara TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy kesiminde bir minibüsün park halindeki TIR'a çarpması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol bir süre trafiğe kapandı.

Kaza, otoyolun Kurtköy park alanı yakınında Ankara yönünde meydana geldi. Bayram tatili için İstanbul'dan Tokat'a gidenlerin içinde bulunduğu Cengiz Akbaş yönetimindeki 34 GEB 72 plakalı minibüs, emniyet şeridinde park halinde bulunan Türkmenistan plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan ve aralarında çocukların da bulunduğu ondan fazla kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine Sakarya ve Kocaeli'den çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yolun trafiğe kapanması nedeniyle kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti. Otoyol polisi, kapanan yolu tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açtı. Yaralılar, olay yerine gecikmeli olarak giden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Sakarya ve Kocaeli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bayram tatili nedeniyle yoğunluğun yaşandığı otoyolda kaza sonrası kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza yapan minibüs çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

CİHAN

Yorumlar