Tem'de feci kaza!

Kağıthane, O-2 Otoyolunda, bir otomobil sürücüsünün emniyet şeridinde park halinde bulunan panelvana çarpmasının ardından yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Tem'de feci kaza!

Kaza, O-2 Otoyolu Sadabad Viyadüğü girişinde dün, saat 21.30 civarında yaşandı. İddiaya göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne ilerleyen Zekeriya Dinke'nin  kullandığı 34 GJ 4570 plakalı panelvan arızalandı. Dinke, panelvanı emniyet şeridine çektikten sonra, arızayı belirlemek için beraber yolculuk ettikleri arkadaşlarıyla birlikte araçtan indi. Bu esnada, 34 ZP 9508 plakalı otomobiliyle aynı yöne giden Tacettin Uçkan (42), hızlı bir şekilde panelvana arkadan çarptı. Panelvanın sürücüsü ile arkadaşları son anda kendilerini kenara atarak ezilmekten kurtuldu.
Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil takla atarak yolun kenarındaki çimenlerin üzerine uçarak yan yattı.  Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarak, sürücü Uçkan'ın yanında oturan kişiyi araçtan çıkardı. Direksiyon mahallinde sıkışan Tacettin Uçkan ise tüm çabalara rağmen çıkarılamadı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada bazı vatandaşlar, çalışmalar esnasında otomobilin devrilmemesi için destek verdi. Yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Tacettin Uçkan ile arkadaşı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uçkan, tüm çabalara rağmen yaşamını. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan arkadaşının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 
  Olayı gören bir araç sürücüsü, Uçkan'nın yolda makas atarak öne sürerek, "Ben normal yan yoldan bağlanıyordum. Kaza yapan araç sekiz çizerek geliyordu. Öndeki arabaya vurdu. Birini çıkardık. Çok hızlıydı. Bir sekiz çizdiğini gördüm. Bir de öndeki araç vurduğunu gördüm" ifadesinde bulundu.


Yorumlar