TEM'de alkollü kadın sürücü ile polis arasında film gibi kovalamaca

Düzce'de polis kontrolünden kaçan alkollü kadın sürücü, TEM Otoyolu'nda yaşanan kovalamaca sonucu Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
TEM'de alkollü kadın sürücü ile polis arasında film gibi kovalamaca

Düzce'de polis kontrolünden kaçan alkollü kadın sürücü, TEM Otoyolu'nda yaşanan kovalamaca sonucu Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yakalandı. Araçtan inmeyen alkollü sürücü polis ve sağlık ekiplerini uzun süre uğraştırdı. Yaklaşık 2 saatlik mücadelenin ardından ikna edilen kadın sürücü 202 promil alkollü çıktı.

TEM Otoyolu Düzce katılımında trafik denetimi yapan polis ekipleri Sevim G. (39) isimli kadın sürücünün kullandığı 54 DF 679 plakalı otomobili durdurdu. Polis, aracın evraklarını kontrol ettiği sırada, iddiya göre, kadın sürücü kontrol noktasından kaçtı. Polis ekipleri de TEM'de kaçan kadın sürücünün peşine düştü. Düzce'de başlayan kovalamaca Sakarya'da da devam etti. Otoyol ekipleri ile kadın sürücü arasında filmleri aratmayan kovalamaca yaşandı. Polis, Hendek, Akyazı, Arifiye ve Sapanca gişelerini kapatarak önlem aldı. Kovalamaca, Sapanca ilçesindeki bir dinlenme tesisinde son buldu.

Dinlenme tesisinde duran Sevim G., kendini otomobiline kilitledi. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonuçsuz kalırken, eline tornavida alan sürücü arabaya müdahale edilmesi durumunda kendine zarar vereceği tehdidinde bulundu. Bunun üzerine olay yerinde bir ambulans hazır bekletildi. Polis ekiplerinin ikna girişimleri sonuçsuz kalınca bu sefer de sağlık ekipleri sürücüyü ikna etmeye çalıştı. Ancak bu çaba da sonuçsuz kaldı. Son olarak olay yerine Sapanca Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler çağırıldı. Ekibin Sevim G. ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Kadın sürücü 2 saat süren ikna çabaları sonrası polis ekipleri tarafından Sapanca Polis Merkezi’ne götürülmeyi kabul etti. Sevim G.’nin, yapılan alkol muayenesinde 202 promil alkollü çıktığı ileri sürüldü. CİHAN

Yorumlar