TEM yarın trafiğe kapanıyor

Tem otoyolunun Gebze – Orhangazi yolunda başlanan üst yapı çalışması dolayısıyla, Gebze köprülü kavşağı Ankara istikameti TEM katılım yolu 13 ile 29 Mayıs tarihlerinde trafiğe kapalı olacak.

Google Haberlere Abone ol
TEM yarın trafiğe kapanıyor

Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu Projesi dolayısıyla TEM Otoyolu Gebze Kavşağı girişinde başlatılan düzenleme çalışmaları sebebiyle, TEM’in Ankara yönü 13 Mayıs Çarşamba sabah saatlerinden  29 Mayıs’a kadar 16 gün trafiğe kapalı olacak. Trafik Gebze’den itibaren Ankara yönüne D 100’den verilecek.

Kocaeli Valiliği tarafından Karayolları’nın yapacağı çalışma kapsamında açıkladığı ilgili duyuruda, şunlar söylendi:

"Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 08.00'da trafiğe kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze Kavşağı'nda gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır. Çalışmalar 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 08.00'da tamamlanacaktır. Çalışmalar sırasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak olup, trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Yorumlar