TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde 1 TIR, 1 kamyon ve 1 kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde 1 TIR, 1 kamyon ve 1 kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada bir sürücü öldü, 2 kişi de yaralandı. Kabin içerisinde sıkışan yaralı sürücü ise, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde meydana geldi. 16 ACB 17 plakalı TIR ile Ankara istikametine seyir halinde bulunan Özgür Gündüz, aniden duran trafik nedeniyle önündeki araçlara çarpmamak için fren yaptı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde bulunan 19 RC 248 plakalı kamyonunu sürücüsü Faruk Koç duramayarak Gündüz yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. 34 BC 9860 plakalı kamyonetin sürücüsü Mahir Çelik de önündeki kamyonun aniden durmasıyla kamyona süratle çarptı. Kazada Kamyon sürücüsü Koç sürücü kabini içerisinde sıkışırken, kamyonet sürücüsü Çelik parçalanan sürücü kabini içerisinde feci şekilde can verdi. Çelik’in yanında bulunan arkadaşı Fatih Öncü ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Diğer sürücülerin haber vermesiyle kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledikten sonra kamyon içerisinde sıkışan sürücü Koç’u kurtarmak için seferber oldu. Ayaklarından sıkışan Koç itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu sırada hayatını kaybeden Mahir Çelik’in babası olduğu öğrenilen bir kişi de olay yerine gelerek oğlunun öldüğünden habersiz oğlunu aramaya başladı. Çerisizce ambulanslardaki yaralılara bakan gözü yaşlı baba oğlunun kamyonet içerisindeki cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

Kazayı gören vatandaşlar, trafiğin aniden yavaşlaması ile TIR’ın durduğunu ancak arkadan seyreden Koç ve Çelik yönetimindeki araçların duramayarak birbirlerine çarptıklarını söyledi. Bir süre durma noktasına gelen trafik akışı, kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından tekrar normale döndü.
CİHAN

Yorumlar