TEM otoyolu çalışması ertelendi

TEM otoyolunun Kocaeli'nin Gebze İlçesi kavşağında yapılan yol çalışması ile ilgili Ankara yönünün yarın sabah saat 08.00'den 29 Mayıs'a kadar trafiğe kapatılma çalışması ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
TEM otoyolu çalışması ertelendi

Kocaeli Valiliği'nden gelen açıklamaya göre,  "D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ertelenmiştir" açıklamasında bulundu.

Kocaeli Valiliği'nin dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi  dolayısıyla TEM yolu Gebze Kavşağı  girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları sebebiyle, TEM'in Ankara yönünün 13 Mayıs Çarşamba sabahından 29 Mayıs'a kadar 16 gün ulaşıma kapatılacağı duyurulmuştu. Trafiğin bu tarihler arasında Gebze'den itibaren Ankara yönüne doğru D-100'den verileceği açıklanmıştı.

Kocaeli Valiliği'nin bugün yaptığı açıklamada ise çalışmanın ertelendi belirtildi. Valilik açıklaması şöyle:

"Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi Km:00+000-4+150 arasındaki yapım işi kapsamında yapılan O-4 Otoyolu üst yapı çalışmalarında İstanbul – Ankara yönünün Km:45+300 (Gebze Kavşağı Girişi) ile Km:48+000 K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20.03.2015 tarihinde başlanılmış ve devam etmektedir. Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13.05.2015 Çarşamba günü saat  08.00'da trafiğe kapatılacaktı. Ancak D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir."

 

 


Yorumlar