TEM Bugece Kapalı

İSTANBUL -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren bugün saat 21.30'den yarın saa

Google Haberlere Abone ol
TEM Bugece Kapalı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, proje çalışmaları kapsamında TEM'in Dilovası Rampası mevkiinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmaları yapılacak. Bu çalışma nedeniyle, TEM'in 'Kuzey taşıma yolu' olarak da adlandırılan İstanbul'a gidiş istikameti, saat 21.30'dan itibaren kapatılacak. Trafik burada Gebze istikametine Dilovası turnikelerinden çıkılarak D-100'e verilecek. Araçlar yeniden Gebze turnikelerinden TEM'e giriş yaparak İstanbul istikametine buradan devam edebilecek. Bu uygulama yarın sabah saat 07.00'de sona erecek.

Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirleri alınacağı belirtilerek, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

 

Yorumlar