Tekstil ve hammadde ihracatçılarından ADASO’ya ziyaret

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Tekstil ve hammadde ihracatçılarından ADASO’ya ziyaret

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret etti.

Adana Sanayi Odası’nı Başkanı Zeki Kıvanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Adana’ya geldiklerini belirten İTHİB Başkanı İsmail Gülle, Kıvanç’ın tekstil sektörü için çok değerli biri olduğunu, dampingli ithal ürünlere karşı koruma önlemlerinin alınmasında büyük emeği bulunduğunu ifade etti.

Gülle, “Kendisinin hakkını teslim edelim, çok mücadele etti. Tekstil sektörünün yok olmaktan kurtulması için büyük gayret gösterdi, ülke ekonomisine de büyük katkılar sağladı. Tekstil sektöründe azmi ve hırsıyla kazandığı başarıyı diğer sektörler için de sergileyeceğine inanıyoruz. Bu nedenle Kıvanç’ın başkanlığını Adana sanayisi için büyük şans olarak görüyoruz.” dedi.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe dampingli ürünlere karşı elde edilen başarıda birlik ve beraberliğin büyük payı olduğunu vurgulayan Kıvanç, “Hep birlikte mücadele ettik, tekstil sektörünün ayakta kalmasını sağladık. Mücadelemiz devam edecek. Şimdi el birliğiyle, gönül birliğiyle, Adana sanayisini daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıma mücadelesini hep birlikte veriyoruz.” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Tamer Pala ile Ahmet Şişman, Cengiz Özmen, Ramazan Özpınar, Vehbi Canpolat, İsmet Gülle’den oluşan İTHİB Heyeti’nin ziyaretinde, ADASO’dan Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Aytek, Salih Sütcü, İsa Tuzcu ve Genel Sekreter Gazi Yılmaz hazır bulundu.
CİHAN

Yorumlar