Tekstil atölyesinde korkutan yangın

Kağıthane'de, sabah saatlerinde bir tekstil atölyesi yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, mahalle duman altında kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Tekstil atölyesinde korkutan yangın

Kağıthane'de, sabah saatlerinde bir tekstil atölyesi yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, mahalle duman altında kaldı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.

Çağlayan Fırın Sokak’taki bir iş hanının 4. katındaki tekstil atölyesinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce bina merdivenlerinden hortum uzatarak müdahale etti. Yoğun duman altında kalan atölyede çalışamaz hale gelen itfaiye erleri daha sonra pencereleri kazmayla kırarak içeri girdi. Tekstil malzemelerinin yanmasıyla mahalle duman altında kaldı. Polis ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. Sokaktan geçen bazı vatandaşlar dumandan hafif şekilde etkilendi. Meraklı vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerinden yangını seyretti.

Çok kişinin çalıştığı tekstil atölyesinde yangının sabah erken saatte çıkması can kaybını önledi. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.
CİHAN

Yorumlar