TEKRAR- Hakkari'de polis faciayı önledi

Sayın Abonemiz,Teknik bir sebepten dolayı 'Hakkari'de polis büyük faciayı önledi' başlıklı haber gerekli düzenlemeler yapılmadan servis edilmiştir. Haberi düzenleyerek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.Hakkari'de yüzü poşulu bir grup,...

Google Haberlere Abone ol
TEKRAR- Hakkari'de polis faciayı önledi

Sayın Abonemiz,

Teknik bir sebepten dolayı 'Hakkari'de polis büyük faciayı önledi' başlıklı haber gerekli düzenlemeler yapılmadan servis edilmiştir. Haberi düzenleyerek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.

Hakkari'de yüzü poşulu bir grup, mobese direğinin altına mutfak ve piknik tüpünü bırakarak molotofla ateşe verdi. Alev alan piknik tüpü patladı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları mutfak tüpünü ise söndürerek olası bir faciayı önledi.

Hakkari'nin Bulak Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde dün gece yüzü kapalı bir grup, mobese kameralarının bulunduğu direğin altına yanlarında getirdikleri mutfak ve piknik tüpünü yerleştirdi. Grup, molotof atarak tüpleri ateşe verdikten sonra ara sokaklara kaçtı. Alev alan piknik tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, mutfak tüpünün patlamasını ise son anda önledi.

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Mutfak tüpünün patlaması durumunda çevrede bulunan evlerin büyük hasar göreceği belirtildi. CİHAN

Yorumlar