Teknik Elamanlardan Langırt Turnuvası

Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği (AKTED) sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Teknik Elamanlardan Langırt Turnuvası

Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği (AKTED) sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce üyelerine yönelik olarak bowling turnuvası ve masa tenisi turnuvası düzenleyen AKTED, Aksaray Gençlik merkezinde langırt turnuvası düzenledi. 2 şer kişilik takımlar halinde yapılan maçlar renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya çocukları ile beraber çok sayıda üye katıldı. Turnuvada dereceye giren yarışmacılara madalya ve plaket hediye edildi.
     Turnuvada birinciliği; Aral Oto Yan Sanayi firmasından Adem Bora ve Özkan Akın ikilisi, ikinciliği; Aral Oto Yan Sanayi firmasından Emin Altınsoy ve Ceyhan Canlıer ikilisi, üçüncülüğü ise Mehmet Duru ve Yunus Emre Aykaç ikilisi elde etti.
    Dernek Başkanı Mustafa Keskin,kamu ve özel sektörde çalışan dernek üyelerini iş hayatının stresli ortamından bir nebze de olsun uzak tutabilmek için yaptıkları bu faaliyetlerin üyeleri tarafından takdir edildiğini ve Aksaray’ da ki teknik eleman statüsünde ki bütün çalışanların faaliyetlerine katılabileceklerini belirtti.
CİHAN

Yorumlar