Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencileri Lovelet’te gönüllerince eğlendi

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük outlet alışveriş yaşam merkezi Samsun Lovelet AVM, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da önem verdiği Canik ilçesi Teknepınar Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencileri Lovelet’te gönüllerince eğlendi

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük outlet alışveriş yaşam merkezi Samsun Lovelet AVM, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da önem verdiği Canik ilçesi Teknepınar Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı. AVM’yi gezen öğrencilere Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir eşlik etti.

    Yunanistan’ın Kavala şehri Sarışaban ilçesi Gaziler köyünden mübadele yoluyla gelen Türklerin 1924 yılında kurduğu Samsun’un merkez ilçesi Canik’e bağlı bin 1478 nüfuslu Teknerınar Köyü İlköğretim Okulu ile gurur duyuyor. Öğretmen ve öğrencilerin büyük gayretleri ile son yıllarda başarı çıtasını hızla yükselten okul dikkatleri üzerine topluyor. Geçen yıl okulu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, okulun sorunları ve eksikleri hakkında bilgi alıp, çözüm noktasında harekete geçmişti. Öğrenciler ise kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz’a, sevgilerini dile getirmişti.

    Ziyaretten birkaç ay sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin '100 Öğrenci 100 Veli Projesi' kapsamında Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın davetlisi olarak 'Samsunum 1 Gemisi’nde ağırlanan Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri, sahil turu yapan ardından da Samsun’un doğal, kültürel ve turistik mekanlarını gezerek, hayvanat bahçesi ve parklarında da gönüllerince eğlenmişti.

    Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencileri bu kez de outlet alışveriş yaşam merkezi Samsun Lovelet AVM’yi ziyaret etti. AVM’de minik misafirlerini öğrencilere Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir karşıladı. Zıpzıplarda oynayıp çarpışan otolara binip ve bowling oynayan Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencileri, Playland’da bilgfisayar oyunları oynayıp Midilli atlara bindi. Eğlence ile geçen günün ardından öğrenciler, Genel Müdür Hale Acıtaş Düzdemir’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip yaptıkları resmi hediye ederek ayrıldı.

    Öğrencilerin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Düzdemir, ‘’Yaşam merkezimizi ziyaret eden Teknepınar İlköğretim Okulu öğrencilerimizi ağırlamaktan çok mutlu olduk. Onların eğlenceli dünyasına zaman zaman bizler de eşlik edip çocuklaşarak mutlu bir gün yaşadık." dedi. CİHAN

Yorumlar