Tekkeköy'de Hayati Tekin'in araçlarının tekerlekleri patlatıldı

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Hayati Tekin, gece araçlarının tekerleklerinin patlatılmasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Tekkeköy'de Hayati Tekin'in araçlarının tekerlekleri patlatıldı

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Hayati Tekin, gece araçlarının tekerleklerinin patlatılmasına tepki gösterdi.

CHP Tekkeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Hayati Tekin, iftiralar ve montaj ses kayıtlarının ardından şimdi de pankartlarına ve giydirilmiş seçim araçlarına karşı saldırılar başladığını söyledi. Tekkeköy Büyüklü Mahallesi'nde Şenol Terzi’ye ait giydirilmiş aracın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gece geç saatlerde lastiklerinin patlatıldığını iddia eden Hayati Tekin, "Seçimi kaybedeceklerini anlayanlar yalanlar, iftiralar, montaj ses kayıtları yetmiyormuş gibi şimdi de giydirilmiş seçim araçlarımıza saldırmaya başladılar. Büyüklü mahallemizde Şenol Terzi’ye ait giydirilmiş araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yola atılan vidalar nedeniyle dört lastiği de patlamış. Bizler ilçemizde sükunet içinde kimsenin burnu kanamadan bir seçim geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızı ve seçmenlerimizi de uyarıyoruz tahriklere gelmemeleri konusunda." dedi.

On yıl Kutlukent’e, beş yıldır da Tekkeköy’e hizmet ettiğini ifade eden Tekin, "Yaptığımız eserler, gerçekleştirdiğimiz projeler ortada. Bizi eleştirenlerin ilçede çakılı bir çivileri, dikili bir ağaçları bile yok. Ama olsun biz şunu iyi biliyoruz ki meyve veren ağaç taşlanır. Seçimi kaybedeceklerini anlayınca çamur yapmaya başladılar. İnşallah 31 Mart sabahı eserlerimize hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekkeköy’e ilk aday olduğumda söylemiştim. Ben buraya on seneliğine geliyorum diye. Bu ikinci beş yıllık sürede tüm hizmetlerimizi projelerimizi tamamlayarak Büyükşehir’e doğru yol alacağız inşallah." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar