Tekerlikli kayakçılar kampa girdi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlikspor Kulübü tekerlekli kayak takımı Kandilli'de kampa girdi. Tekerlekli kayak takımının 11 kişilik kadrosu Antrenör Kezban Kuşkapan nezaretinde Türkiye Şampiyonası'na...

Google Haberlere Abone ol
Tekerlikli kayakçılar kampa girdi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlikspor Kulübü tekerlekli kayak takımı Kandilli'de kampa girdi.

Tekerlekli kayak takımının 11 kişilik kadrosu Antrenör Kezban Kuşkapan nezaretinde Türkiye Şampiyonası'na hazırlanmaya başladı. Kandilli'de kampa giren sporcular, iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, kampı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında antrenör Kuşkapan’dan bilgi aldı. Kuşkapan, “Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile Kandilli Kayak Merkezi’nde 10 günlük bir kamp yapacağız. Hafta başı start verdiğimiz kampta şu anda çalışmalar iyi gidiyor. İnşallah, bu kampın semeresini Türkiye şampiyonasında takım halinde birinci gelerek alacağız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar