TEDAŞ'tan seçim tweet'i!

Türkiye'de yapılan milletvekili seçimlerinin sonrasında TBMM'de yeni tablo ortaya çıkarken, TEDAŞ'a ait Twitter hesabında HDP'nin barajı aşması ve Doğu ve Güneydoğu'da elektrik faturalarının büyük bölümünün ödenmemesine gönderme olarak atılan tweet, sosyal medya da çok ses getirdi.

Google Haberlere Abone ol
TEDAŞ'tan seçim tweet'i!
Türkiye Elektrik Dağıtım şirketine (TEDAŞ) ait 'TedasElektrikAs' adlı Twitter hesabından zaman zaman yapılan uyarı ve esprilere bugün yenisi eklendi. TEDAŞ'a ait hesapta 7 Haziran seçimi ardından yazılan tweet'te ülke genelinde önemli bir elektrik kesintisi veya arızası olmadığına dikkat çekmek amacıyla "Sosyal medyyada trafo-kedi muhabbetleri dönmediğine göre adil bir seçim oldu" tweet'i yazıldı. Bunun ardından kurum çalışanlarının ödeneklerinin kesintiye uğramaması dileğini taşıyan "İnşallah ödeneklerimize bişey olmaz" tweet'i paylaşıldı.
"Artık Faturaları Ödeyin"
TEDAŞ'ın sosyal medyadaki hesabında seçim sonuçlarının açıklanması ve HDP'nin yüzde 10 seçim barajını geçtiği ortaya çıkınca kurum için önemli sorun halinde bulunan faturaların ödenmemesine üstü kapalı gönderme yapıldı. Kurum adına paylaşılan "Barajı da geçtiğinize göre şu faturaları artık ödeyin" tweet'i bugün sosyal medyada günün en fazla gündemde kalan mesajlarından biri oldu. 5 saat içerisinde bu tweet 12 bin 295 kez 'favoriler'e eklenirken, 14 bin 119 Twitter kullanıcısı tarafından retweet edildi.
 

Yorumlar