TEDAŞ şefliğinin kaldırılmasına tepki sonuç verdi

Mersin’in Mut ilçesindeki TEDAŞ şefliğinin kaldırılmasına tepki gösterilince, TEDAŞ müdürlük açmaya karar verdi.Geçtiğimiz günlerde 8 merkez mahalle muhtarı, düzenledikleri basın açıklamasıyla Mut TEDAŞ Şefliği’nin iptal edilerek...

Google Haberlere Abone ol
TEDAŞ şefliğinin kaldırılmasına tepki sonuç verdi

Mersin’in Mut ilçesindeki TEDAŞ şefliğinin kaldırılmasına tepki gösterilince, TEDAŞ müdürlük açmaya karar verdi.

Geçtiğimiz günlerde 8 merkez mahalle muhtarı, düzenledikleri basın açıklamasıyla Mut TEDAŞ Şefliği’nin iptal edilerek Silifke ilçesine taşınmasına tepki göstermişti.

İlçede bulunan Tedaş şefliğinin Silifke ilçesine taşınmasına karşı Doğancı, Pınarbaşı, Cumhuriyet, Deveci, Güllük, Yazalanı, Kültür ve Kale mahallelerinin muhtarları ortak basın açıklaması yapmıştı. Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Yusuf Köyce, merkezde 11, taşrada ise 91 mahallesi bulunan ilçede TEDAŞ müdürlüğünün olmamasının zaten büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. 62 bin 700 nüfusa ve 2 milyon 760 bir dekar yüz ölçüme sahip bir ilçede müdürlüğün olmamasını büyük bir haksızlık olduğunu dile getiren Köyce, "Yapılan tepkiler sonuç bulması bizi sevindirdi. Bu konuda yakınan ilgilenen belediye başkanımıza ve tepkimizi dikkate ala TEDAŞ yetkilileri de teşekkür ederiz dedi. Artık insanlarımız TEDAŞ ile alakalı işlerini yapmak için 100 ile 150 km uzağa gitmeyecek. Bu duruma çok sevindik." diye konuştu

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz da sahip çıkılmayan TEDAŞ Müdürlüğü'nü gayretli çalışmalarımız sonucunda tekrar ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz, artık TEDAŞ müdürlüğü tekrar Mut ilçesine iade edildi. Müdürlüğün zaten olmaması büyük bir eklikti. İlçenin genel geçim kaynağı tarıma dayalı. Vatandaşlar şimdi elektrik ile olan İşlerini daha kolay bir şekilde halledecek. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Gelecek müdür de netlik kazandı. En geç 15 gün içerisinde TEDAŞ müdürlüğü ilçemizdeki makamına taşınarak burada hizmet vermeye başlayacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar