Tebessüm Çarşısı bayram öncesi yüzleri güldürüyor

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı, ilçedeki dar gelirli ailelere uzattığı yardım eli ile yüzleri güldürüyor. Bayram öncesi yüzlerce aileye bayramlık hediye edildi.Ramazan ayı boyunca...

Google Haberlere Abone ol
Tebessüm Çarşısı bayram öncesi yüzleri güldürüyor

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı, ilçedeki dar gelirli ailelere uzattığı yardım eli ile yüzleri güldürüyor. Bayram öncesi yüzlerce aileye bayramlık hediye edildi.

Ramazan ayı boyunca dar gelirli aileleri baştan aşağı giydirmeye başlayan müdürlük çalışanları, bir hafta içerisinde 200 aileye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduklarını açıkladı. Ramazan ayı boyunca ise bin 500 ailenin bu yardımlardan faydalanması planlanıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HARİTASI ÇIKARTILIYOR

Tebessüm Çarşısı personeli Pursaklar’da araştırma yaparak ihtiyaç sahibi ailelerin haritasını çıkartıyor. Böylelikle her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşılarak gerekli yardımlar yapılıyor. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Tebessüm Çarşısı’ndaki faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Yıllık 2 bin 500 aileye gıda yardımı, bin 500 kişiye de bayram hediyesi olarak kıyafet ve ayakkabı veriyoruz. Kurduğumuz işçi bankamız ile iş arayan hemşehrilerimizi gerekli kurum ve kuruluşlara yönlendirerek iş sahibi yapıyoruz. Ramazan vesilesi ile daha da yoğunlaştırdığımız çalışmalarımızda istiyoruz ki herkes bu mübarek ayda tebessüm etsin. Rabbim Filistin’deki, Gazze’deki kardeşlerimize de bayram edebilmeyi nasip etsin.”

Hizmetleri bununla da sınırlı kalmayan Tebessüm Çarşısı, başlattığı kampanyalar ile takdir toplamaya devam ediyor. Belediye tabipliği ile hastaları, yatalakları, ihtiyarları tespit edip, ihtiyaç sahibi yüzlerce hastaya evde bakım hizmeti sunuyor. Onlarca engelliye umut olup, tekerlekli sandalye hediye ediyor. Sünnet olan çocuklar evlerinde ziyaret edilerek her birine bisiklet veriliyor.

Yorumlar