Tebessüm Çarşısı 1000 aileye gıda paketi dağıtacak

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda yardımında bulunarak yüzleri güldürüyor. Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Sosyal Yardım Müdürlüğü, bu yıl da hazırlamış...

Google Haberlere Abone ol
Tebessüm Çarşısı 1000 aileye gıda paketi dağıtacak

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda yardımında bulunarak yüzleri güldürüyor.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Sosyal Yardım Müdürlüğü, bu yıl da hazırlamış olduğu gıda paketlerini ailelere ulaştırmaya başladı. Gıdadan kıyafete birçok kalemde yardım elini uzatan Tebessüm Çarşısı çalışanları, tespit edilen ailelerin gıda paketlerini adreslerine götürüp teslim ediyor. Böylece zengin bir menüden oluşan gıda paketleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin evinde kaynayan sıcak çorba yüzleri güldürüyor. Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin de diğer insanlar gibi tebessüm dolu bir Ramazan geçirmesini sağlamak olduğunu söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bu mübarek ayda hemşerilerimizi memnun etmek ve onların tebessüm etmesini sağlamaktan daha güzel bir iş olamaz. Tespit ettiğimiz ailelerin gıda paketlerini personelimiz evlerine kadar götürerek kendilerine teslim ediyor. Böylece hemşerilerimizin de gururları incinmemiş oluyor. Rabbim herkesin ibadetini kabul etsin. Ramazan Bayramına kavuşmayı da nasip etsin." dedi.

CİHAN

Yorumlar