TCG Göksu Gemisi Komutanı'ndan Samsun Valiliği'ne ziyaret

Samsun Limanı’na gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı TCG Göksu Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’a...

Google Haberlere Abone ol
TCG Göksu Gemisi Komutanı'ndan Samsun Valiliği'ne ziyaret

Samsun Limanı’na gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı TCG Göksu Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’a gelen TCG Göksu'nun komutanı Gül ve Başçarkçı Dnz. Bnb. Kadir Ataseven, ziyaretle ilgili Vali Aksoy’a detaylı bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’da olmaktan çok mutluyuz. Sayın Valimize bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Hüseyin Aksoy ise, “TCG Göksu savaş gemisi komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül ve beraberindekileri Samsun’da görmekten son derece mutluyum. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve kurtuluşa giden yolda ilkadımın atıldığı İlkadım kenti Samsun'da olmaları ayrı bir önem taşıyor. Bu vesileyle kendilerine hoş geldiniz diyorum.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda TCG Göksu Savaş Gemisi Komutanı Dnz. Kur. Yrb. Ahmet Gül’e günün anısına üzerinde Atatürk Anıtı bulunan kabartma bir pano hediye etti. TCG Göksu savaş gemisi komutanı Ahmet Gül’de üzerinde TCG Göksu savaş gemisinin resmi bulunan bir plaket takdim etti.

CİHAN

Yorumlar