TCDD'den ilaçlama uyarısı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Mersin-Adana-Hatay- Kahramanmaraş- Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Niğde-Karaman ve Konya il sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 10-25 Mart 2014 tarihleri arasında otlarla mücadele kapsamında ilaç.

Google Haberlere Abone ol
TCDD'den ilaçlama uyarısı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Mersin-Adana-Hatay- Kahramanmaraş- Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Niğde-Karaman ve Konya il sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 10-25 Mart 2014 tarihleri arasında otlarla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağını duyurdu.

    Konu hakkında yapılan yazılı açıklamada; insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle, belirtilen hat kesimleri ile istasyon çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

    Mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıdığından; demiryolu güzergahı ve 10 metre yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden 10 gün sonrasına kadar vatandaşların dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamalarının önemine dikkat çekildi.

    İLAÇLAMA PROGRAMI

10-13 Mart 2014 tarihleri arasında Mersin –Adana -Toprakkale-İskenderun-Fevzipaşa,
14-20 Mart 2014 tarihleri arasında Fevzipaşa-İslahiye-Meydanekmez-Köprüağzı-Kahramanmaraş-Narlı-Gaziantep-Karkamış-Çobanbey-Akçakale-Ceylanpınar-Şenyurt-Mardin-Nusaybin,
21-23 Mart 2014 tarihleri arasında Nusaybin-Gaziantep-Adana,
23-25 Mart 2014 tarihleri arasında Adana-Yenice-Ulukışla-Karaman-Konya-Horozluhan. CİHAN

Yorumlar