TBMM Başkanvekili Aydın'dan kurban bağışı

Aydın ve Erin, Türk Kızılayı’nın başlattığı "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyasına katılarak, Somali, Çad ve Arakan’daki muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere, kurban bağışında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
TBMM Başkanvekili Aydın'dan kurban bağışı
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Valisi Abdullah Erin Türk Kızılayı'na kurban bağışında bulundu.

Aydın ve Erin, Türk Kızılayı’nın başlattığı "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyası kapsamında, Somali, Çad ve Arakan’daki muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere, kurban bağışı kampanyasına katıldı.

Aldığı kurbanın Arakan’daki Müslümanlara gönderilmesini isteyen TBMM Başkanvekili Aydın, Türk Kızılayı'nın çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Aydın, Türkiye'ye umut bağlayan Müslüman ülkelere her zaman olduğu gibi bu bayramda da Kızılay aracılığıyla yardımlar yapılacağını vurgulayarak, "Rabbim ülkemize ve Müslüman coğrafyasına barış ve huzur getirsin inşallah." dedi.

Vali Abdullah Erin de Türk Kızılayı’nın Türkiye'nin en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarının başında geldiğini ifade ederek, "Türkiye'de çok önemli bir yere sahip olan Türk Kızılayı ülkemizin gurur kaynağıdır. Bizler de ilin yöneticileri olarak Kızılay’ın çalışmalarının her zaman yanında ve destekçisi olacağız." diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Bekir Uyanık da kampanyaya verdiği destekten dolayı, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Vali Abdullah Erin’e teşekkür etti.
 

Yorumlar