TAVİŞDER'den işçilere seminer

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde işçilere yönelik eğitim semineri düzenleniyor. Tavşanlı İşçi Derneği’nin (TAVİŞDER) hazırladığı proje, Zafer Kalkınma Ajansı’ndan da destek gördü.

Google Haberlere Abone ol
TAVİŞDER'den işçilere seminer

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde işçilere yönelik eğitim semineri düzenleniyor. Tavşanlı İşçi Derneği’nin (TAVİŞDER) hazırladığı proje, Zafer Kalkınma Ajansı’ndan da destek gördü. Bu çerçevede bir ay boyunca işçilere iletişim semineri verilecek.

Bugün itibariyle seminerin başladığını ifade eden TAVİŞDER Başkanı Ramazan Açıkgöz, hazırladıkları projenin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan da destek gördüğünü belirtti. Açıkgöz, “Bu kapsamda derneğimiz müessese müdürümüz ve yardımcılarının da desteğiyle idari personelimize iletişimin önemi ve üretime katkısını konu alan ‘Kurumsal Gelişim’ adlı bir proje hazırladık. Zafer Kalkınma Ajansı da bu projeyi uygulanabilir buldu ve onayladı.” dedi.

İletişimin temel sorunlarının nasıl doğru ve etkili kullanılacağını bilmek gerektiğini, düzenlemiş oldukları seminerin nihai amacının da bu olduğunu ifade eden TAVİŞDER Başkanı Ramazan Açıkgöz, eğitim seminerini ARGEstar Danışmanlık’ın vereceğini ifade etti. Açıkgöz, bir ay zarfında 200’e yakın personelin eğitim göreceğini belirtti.
CİHAN

Yorumlar