Tavas'ta öğrencilere kışlık yardım yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tavas Ticaret Odası (TTO) aracılıyla maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kışlık yardım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Tavas'ta öğrencilere kışlık yardım yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tavas Ticaret Odası (TTO) aracılıyla maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kışlık yardım yaptı. Denizli'nin Tavas ilçesindeki ilköğretim öğrencilerine yönelik yardımda kitap, kırtasiye ve kıyafet yer aldı. Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerinde yardımı organize eden TTO 400 adet kaban, bin 32 adet bot olmak üzere toplam bin 432 parça giyim eşyası dağıttı. Yardımların maliyetinin 30 bin lira olduğu belirtildi. Okul idarecileri tarafından belirlenen öğrencilere yönelik yardımlar, okullara gidilerek TTO Genel Sekreteri Emin Sandıkcı ve görevliler tarafından teslim edildi.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan TTO Başkanı Saffet İnamlık, “Odamız çalışma alanı olan Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerinde bulunan merkez, köy ve kasabaların tüm ilköğretim okullarındaki öğrencilerimize ulaşıp ihtiyaçları olan bot ve kabanı ulaştırdık. İnsanımızla birlik ve beraberliğimiz adına ve ihtiyacı olan öğrencilerimizin az da olsa ihtiyacını karşılamak bizleri sevindirmiş, mutlu etmiştir. Ayrıca TOBB'a, odamız olarak bölgemize yapmış oldukları bu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar