Tavas Eğitim Gönülleri Derneği matematik olimpiyatı düzenledi

Denizli'nin Tavas ilçesinde, 3. Tavas Eğitim Gönülleri Derneği (TEGDER) Matematik Olimpiyatı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Tavas Eğitim Gönülleri Derneği matematik olimpiyatı düzenledi

Denizli'nin Tavas ilçesinde, 3. Tavas Eğitim Gönülleri Derneği (TEGDER) Matematik Olimpiyatı düzenlendi. Olimpiyata 5, 6 ve 7. sınıflardan 360 öğrenci katıldı. Körfez Dershanesi’nde yapılan olimpiyatta başarılı olan öğrencilere ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verildi. Sponsor olan Körfez Dershanesi Tavas Şubesi de katılan her öğrenciye çeşitli oranlarda indirim sağladı, dereceye girenlere hediyeler verdi.

Ödül töreninde konuşan Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökhan Atalay, matematik dersinin zor görüldüğü ve birçok öğrenci tarafından sevilmediğini fakat bu tip olimpiyatların, sevimli hale gelmesine katkı sağladığını söyledi. TEGDER Genel Sekreteri Mehmet Arıcı da matematik dersinin aslında zevkli olduğunu belirtti. Körfez Dershanesi Tavas Şube Müdürü Halil İbrahim Kaplan ise olimpiyata destek vermekten memnun olduklarını ifade etti.

Olimpiyatta 5. sınıflarda Beyza Türk, Sedef Dilek ve Safura Oyman, 6. sınıflarda Gülsüm Görücü, Sena Şen ve Ali Rıza Karakuzu, 7. sınıflarda H.Serhat Direk, Oğuzhan Topçu ve Emre Büyüktarakçı dereceye girdi. CİHAN

Yorumlar