Tatvan'da STS'ye rekor katılım

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Çağlayan FEM Dershanesi tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavı (STS)'na rekor katılım sağlandı.

Google Haberlere Abone ol
Tatvan'da STS'ye rekor katılım

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Çağlayan FEM Dershanesi tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavı (STS)'na rekor katılım sağlandı. Sekiz seans olarak yapılan sınava, 3 bin 496 öğrenci girdi. Günler öncesinden hazırlık yapılmasına rağmen yoğun ilgi sebebiyle ek sınav şubeleri açılmak zorunda kalındı. Dershane erken kayıt avantaj ve indirimlerinden faydalanmaları amacıyla yapılan STS’de dereceye giren öğrencilere indirim imkanı sağlanacak.

STS'lerin her yıl yapıldığını ancak özellikle dershanelerin kapanmasının gündemde olduğu bu günlerde yapılan rekor bir katılım olduğunu belirten Tatvan Çağlayan FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Demir, “Her yıl STS yapılıyordu ancak özellikle bu yıl yaptığımız STS’ye rekor denecek düzeyde bir katılım sağlandı. Bu da dershanelere olan ihtiyacın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sınavda dereceye giren öğrenciler, bir sonraki yılki dershane kayıt avantajları ve kayıt indirimlerinden faydalanacaklar.” dedi.

Öğrencilerden Muhammed Enis Günay, STS’de iyi bir derece yaparak, dershane kayıt avantajlarından faydalanmak istediğini söyledi. Mert Yürek ise sınava çok iyi hazırlandığı ve iyi bir derece elde edeceğine inandığını ifade etti. Sezer Üstündağ da iki yıldır dershanede okuduğunu, bu yıl da dershaneden faydalanıp daha başarılı olmak için sınava girdiğini belirtti. Hedefinin derece yapmak olduğunu dile getiren Üstündağ, “İnşallah STS’den iyi bir sonuç alır ve bu yıl da dershaneye indirimli olarak devam ederim. Dershane, okuldaki ders ve sınavlarımdaki başarımı arttırmamda büyük katkı sağlıyor.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar