Tatvan’da polis ve basın arasındaki dostluk maçı berabere bitti

Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü arasında “dostluk maçı” yapıldı. Bol gollü geçen maç 14 – 14 berabere bitti.Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı...

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da polis ve basın arasındaki dostluk maçı berabere bitti

Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü arasında “dostluk maçı” yapıldı. Bol gollü geçen maç 14 – 14 berabere bitti.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl’ın da basın mensuplarına karşı forma giydiği maç Tatvan Emniyet Müdürlüğünü Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan kapalı halı sahada oynandı.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü takımının hızlı başladığı ve üst üste bulduğu gollerle önde götürdüğü maç dostluk havasında oynandı. Tatvan Emniyet Müdürlüğü takımının ilk yarısını önde götürdüğü maçın ikinci yarısında toparlanan basın mensupları geride oldukları maçta skoru dengelemeyi başardı. Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen maç 14 – 14 berabere bitti. Maçın ardından sahada ter döken her iki takımın oyuncuları birbirlerini tebrik etti.

Maçın ardından her iki takımın oyuncularını tebrik eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, oyuncuları sergiledikleri performanstan dolayı kutladı. Basın mensuplarının ortaya koyduğu oyuna karşılık maçtan sonra birde itirafta bulunan Kaymakam Erkan, şöyle konuştu:

"Açıkçası karşımızda bu kadar güçlü bir takım beklemiyorduk. Ancak rakibimiz önceki maçlardan ders çıkararak bize karşı bu maçta oldukça etkili bir oyun ortaya koydular. Maçın berabere bitmesi de tesadüf oldu.

İlk yarısını bizim önde götürdüğümüz maçta, basın mensubu arkadaşlarımız ikinci yarıda neredeyse topun ayağımıza gelmesine bile izin vermediler. Ama her şeye rağmen maçın hem dostluk havasında oynanması hem de berabere bitmesi bizleri mutlu etti. Bu nedenle maçta ter döken her iki takım oyunlarını tebrik ediyorum."

CİHAN

Yorumlar