Tatvan’da genç futbolcular yetişiyor

Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki halı sahada açılan yaz spor okulunda ki genç futbolcu adaylarını ziyaret etti.Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı...

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da genç futbolcular yetişiyor

Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki halı sahada açılan yaz spor okulunda ki genç futbolcu adaylarını ziyaret etti.

Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan “İşimi Seviyorum Geleceğe Umutla Bakıyorum 3” isimli projeyle açılan Yaz Spor Okulu’nu ziyaret eden Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, hedeflerinin 100 genç sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki halı sahada idman gören genç sporcuları ziyaret eden İşlek, 8-16 yaş gurubundaki genç futbolcularla sohbet edip hedeflerini sordu.

Genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren İşlek, İşimi Seviyorum Geleceğe Umutla Bakıyorum projeleriyle gençlerin önünü açtıklarını ve daha da açılacağını belirterek “Emniyet bünyesinde açılan Yaz Spor Okulu’na şuana kadar 8-16 yaş gurubunda 78 futbol adayı çocuklarımız katıldı. Hedefimiz 100 genç sporcu yetiştirmektir. Gençlerimiz ve çocuklarımız eğitim, öğretim ve spora önem veriyorlar. Biz de her konuda onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Emniyet Müdürü İşlek'e Tatvan ilçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar