Tatvan’da 6 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) yapılan yol uygulamasında bir araç içerisinde 6 kilo 362 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da 6 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) yapılan yol uygulamasında bir araç içerisinde 6 kilo 362 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili biri bayan 4 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Van istikametinden Tatvan’a giriş yapan şüpheli bir araçta, araç sürücüsünün ve yolcuların şüpheli davranışları neticesinde detaylı arama yapıldığı, aramada personelin dikkat ve tecrübesi sayesinde aracın gizli bölmelerinde 9 parça halinde toplam 6 kilo 362 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildiği, ayrıca olayda biri bayan dört şahsın yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan 3’ünün uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan tutuklandığı belirtilen açıklamada, diğer bir şahsın ise ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi. CİHAN

Yorumlar