TATSO ve BİGİAD’tan belediye başkanlarına ziyaret

Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şubesi; Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Ahlat’ın Ovakışla Belde B.

Google Haberlere Abone ol
TATSO ve BİGİAD’tan belediye başkanlarına ziyaret

Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şubesi; Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Ahlat’ın Ovakışla Belde Belediye Başkanı Ahmet Demir, Mutki Belediye Başkanı Özcan Birlik, Eski Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediğinde bulundu.
Ziyaretlerde belediye başkanları TATSO VE BİGİAD üyelerine projeleriyle ilgili bilgiler verirken, TATSO VE BİGİAD üyeleri ise gerek il ve ilçelerinin kalkınması için yapılan her yatırımın yanında yer alarak imkanlar dahilinde destek olacaklarını ifade etti.
Ziyaretlerde belediye başkanlarını hem tebrik eden hem de başarı dileğinde bulunan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, TATSO ve üyeleriyle birlikte memleket için yapılan her yatırım ve projenin yanında yer almaya hazır olduklarını söyledi.
TATSO olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada gerek Bitlis’in gerekse Bitlislilerin yarına projeler hayata geçmesi için sonsuz destek vereceklerini kaydeden Dağdağan, “İnşallah yapılan son yerel seçimler başta memleketimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Bu sayede de hem memleketimiz hem de ülke kalkınır. Bizlerde bu vesile ile bu süreçte üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırız. İnşallah hep birlikte hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyor ve bu görevde başkanlarımıza başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.
BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin ise, aynı gemide yol aldıklarını dolayısıyla bu süreçte BİGİAD olarak üzerlerine düşen görevlerini yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.
BİGİAD olarak gerek dernek faaliyetleri kapsamında gerekse bir Bitlisli olarak Bitlis’i bir bütün olarak ele aldıklarını ve bu kapsamda il ve ilçelerinin bütünüyle kalkınması adına projeler üreterek ve üretilecek projelerin altına imza atarak kalkınmaya sonsuz destek vereceklerini kaydeden Şahin, “Seçilen belediye başkanlarımızın ilimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyorum. İnşallah ilimiz hayata geçirilecek güzel projelerle hak ettiği yerlerin çok üst seviyelerinde yerini alacak ve her alanda gelişim kaydedecektir. Bu gelişimden de herkes payını alacak ve toptan bir kalkınma sağlanacaktır. Bu vesile ile bizlerde her zaman ilimiz için hizmete hazır olduğumuz belirtmek istiyoruz. Bu bağlamda ben de tüm belediye başkanlarımıza görev sürelerinde ilimiz için hayırlı projelere imza atmalarını diliyorum.” Şeklinde konuştu.
Belediye başkanları ise ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, temennilerinde olayı TATSO ve BİGİAD üyelerine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar